Nodig ons uit voor een presentatie

Zoek je voor jouw kerkelijke gemeente een spreker voor thema-avond, vrouwendag of andere bijeenkomst? Of wil je een presentatie over Vrouwen lopen voor Vrouwen, om vrouwen in jouw kerk enthousiast te maken voor één van de tochten? Wij helpen graag! Bekijk hieronder een aantal mogelijkheden. Heb je vragen of andere ideeen? Neem gerust contact met ons op!

Aan deze bijeenkomsten zelf zijn meestal geen kosten verbonden, wel vragen we een reiskostenvergoeding van €0,35 p/km en een collecte voor Vrouwen lopen voor Vrouwen. Om aan je aanvraag te kunnen voldoen, ontvangen wij die graag 6-8 weken van tevoren.

Spreken over een thema
Marijke Koers is de enthousiaste en bevlogen spreekster van Vrienden van De Hoop. 'God verandert mensen', 'Je bent waardevol', 'Gods stem verstaan'. Dit zijn een aantal voorbeelden van thema's waarover zij spreekt.  Wil je Marijke uitnodigen? Vul het aanvraagformulier in, op de website van Vrienden van De Hoop. In het opmerkingenveld kun je aangeven dat je geïnteresseerd bent in Vrouwen lopen voor Vrouwen.

 

Bekijk het aanvraagformulier

 

Marijke Koers spreekt namens De Hoop. Drie van de vier projecten waarvoor wij lopen, zijn opgezet door deze christeijke hulporganisatie. Lees meer over De Hoop.

Presentatie
Ben je op zoek naar een presentatie voor een bijeenkomst? Een medewerker van Vrouwen lopen voor Vrouwen komt graag langs. We praten jullie helemaal bij over ons evenement en kunnen ook vertellen over de hulp die De Hoop biedt bij verslaving en psychische problemen.

Indrukwekkend levensverhaal
Een aantal vrouwen die geholpen zijn bij de projecten waarvoor wij lopen, vertellen graag wat God in hun leven heeft gedaan. Het is mogelijk dat één van hen meekomt naar de presentatie of spreekbeurt, om haar indrukwekkende levensverhaal te vertellen. Dit zijn verhalen van verlies en eenzaamheid. Maar ook verhalen van leven, overwinning en genezing! 

Het hart van onze presentaties 
Wij geloven dat elke vrouw waardevol is. Dat elke vrouw recht heeft op de vrijheid om te genieten, te doen, te leven. Niet elke vrouw heeft die vrijheid. Sommige zijn gebonden aan een verslaving. Anderen zijn verstrikt in het netwerk van de prostitutie. We vertellen hier graag meer over. Want de vrijheid waar jij van geniet, gunnen wij álle vrouwen. Daarom gaan we graag in gesprek met vrouwen die willen nadenken of zij kunnen opstaan om van te betekenis te zijn voor anderen. Graag willen we vrouwen bemoedigen en inspireren.

Meer weten? Neem contact op!