Nodig ons uit voor een presentatie

Wij geloven dat elke vrouw waardevol is. Dat elke vrouw recht heeft op de vrijheid om te genieten, te doen, te leven. Niet elke vrouw heeft die vrijheid. Sommige zijn gebonden aan een verslaving. Anderen zijn verstrikt in het netwerk van de prostitutie. Tijdens een presentatie van Vrouwen lopen voor Vrouwen kunnen we je hier meer over vertellen en laten zien. Want de vrijheid waar jij van geniet, willen wij aan álle vrouwen schenken. Daarom gaan we graag in gesprek met vrouwen die willen nadenken of zij kunnen opstaan om van te betekenis te zijn voor anderen. Graag willen we vrouwen inspireren hoe je dit in de praktijk kunt brengen door daadwerkelijk voor andere vrouwen in beweging te komen.


Laat je inspireren
Dus lijkt het je leuk om met een groep mee te wandelen of rennen met Vrouwen lopen voor Vrouwen? Of overweeg je om zelf een Vrouwen lopen voor Vrouwen wandeltocht of ladiesrun te organiseren bij jou in de regio? Nodig dan een medewerker van Vrouwen lopen voor Vrouwen uit voor een presentatie bij jou in de kerk, op een vrouwendag of bij een ander evenement! Wij komen graag bij jullie langs voor een inspirerende ochtend of avond!


Levensverhaal
 
Tijdens de presentatie praten we je helemaal bij over Vrouwen lopen voor Vrouwen. Daarnaast vertelt een vrouw die werd opgevangen bij Stichting De Hoop haar verhaal. Stichting De Hoop is een plek waar mensen met een verslaving of psychische problemen professionele hulp krijgen om te herstellen en hun leven weer opnieuw op te bouwen. Elke cliënt van Stichting De Hoop heeft zijn of haar eigen verhaal. Verhalen van verlies en eenzaamheid. Maar ook verhalen van leven, overwinning en genezing! Onze cliënten willen hun verhaal graag met je delen en getuigen van wat God in hun leven heeft gedaan. 


Filmpjes
Een medewerker van De Hoop zal vertellen over verslaving en over de hulp die De Hoop biedt. De presentatie zal worden afgewisseld met interessante filmpjes en dia's.


Vragen stellen
Een presentatie van De Hoop duurt een uur tot anderhalf uur. Tussendoor kun je vragen stellen en praten wij graag met jullie verder. Zowel de sprekers als de gasten (cliënten) van De Hoop komen gratis naar jullie toe. Om onze onkosten te dekken zullen wij wel vragen om een reiskostenvergoeding (€ 0,35/kilometer) en een collecte voor Vrouwen lopen voor Vrouwen.)


Contact
Wil je ons uitnodigen? Of wil je graag eerst meer informatie over onze presentatie? Neem dan contact met ons op! We vertellen je graag over de mogelijkheden.