Wandeltocht Dordrecht met veel extra’s

30 juni 2021 11:09

Op 11 september is er na afloop van de wandeltocht van alles te beleven op Dorp De Hoop. Geniet van een heerlijke high tea, zing mee met Gerald Troost en Jannica van Barneveld, luister naar de inspirerende woorden van Nelinda Troost, slenter langs gezellige kraampjes en neem een kijkje achter de schermen op Dorp De Hoop. Een dagje uit, waarin veel te beleven is.

We beginnen de dag sportief met een wandeling van 12 of 23 kilometer door de Nieuwe Dordtse Biesbosch. Geniet van de natuur, de weidse uitzichten, de glinsterende waterpartijen met veel soorten vogels. Na afloop kun je moe maar voldaan heerlijk nagenieten van een goed verzorgde high tea op het overdekte terras. Aansluitend kun je genieten van een optreden van Gerald Troost en Jannica van Barneveld. Luister of zing met hen mee. Nelinda Troost is er ook en komt met een bemoedigende en inspirerende boodschap.
Daarnaast staan er gezellige kraampjes met leuke en lekkere producten. Wat dacht je van echte Hoopwafels, sieraden, kaarten, cadeauartikelen en nog veel meer. En wie wil kan zich rond laten leiden over Dorp de Hoop. De plek waar veel cliënten de weg gaan naar een nieuw leven.

Een wandeltocht met veel extra’s dus. Ben jij erbij? Meld je snel aan.

Aanmelden