Coronaproof wandelen en rennen in 2021

03 augustus 2021 09:41
Normal 0385a365f9ae5023f65ab89a912c29d2d7ad2d44

Een mooi najaar ligt voor ons! Je kunt kiezen uit allerlei prachtige wandeltochten en uitdagende runs. Natuurlijk houden we rekening met de coronamaateregelen.  Zo kan iedereen op een veilige manier meedoen en genieten.

De maatregelen veranderen niets aan de ontspannen sfeer en het plezier tijdens de tochten. Met elkaar kunnen we op een veilige manier genieten van de natuur, de prachtige routes en ons inzetten voor vrouwen in nood!

 

Maatregelen tijdens de tocht

Bij elke tocht hebben we een specifieke aanpak, afgestemd op de locatie en de omstandigheden. Bij de start en finish kan geen publiek aanwezig zijn. We houden voldoende afstand. De locaties zijn ruim genoeg en er zijn zo nodig looproutes binnen de locaties. Verder starten we in kleine groepen en op verschillende momenten, zodat we afstand kunnen houden. We letten ook op de hygiëne: er zijn plekken om je handen te ontsmetten, de locaties worden goed schoongehouden en vooraf doen we een gezondheidscheck. Bekijk het overzicht van de coronamaatregelen die gelden tijdens de tochten.

Mochten er toch strengere maatregelen worden afgekondigd, dan hebben we diverse scenario's klaarliggen, zoals het nog verder spreiden van de startgroepen of een Thuiseditie. We verwachten dat dit laatste niet nodig is, gezien de positieve cijfers, omdat we een kleinschalige organisatie zijn (tussen de 80 en 150 deelnemers) en doordat het grootste deel in de buitenlucht plaats vindt. 

Een week voor de tocht ontvang je een email met praktische informatie over jouw run of wandeling. Hierin staan de up to date corona-maatregelen die gelden op het moment van jouw tocht.

Een leuk uitje

Na maandenlang thuis blijven ben je toe aan iets anders! Boven alles komen we in beweging voor kwetsbare vrouwen die onze hulp hard nodig hebben, helemaal in deze tijd. Doe je mee?

Schrijf je nu in voor één van de tochten!