Wat een mooie opbrengst!

03 december 2020 12:00

Eind oktober was de zesde en daarmee laatste tocht van 2020.  We haalden 73.670  euro op voor vrouwen in nood. En dat ondanks de uitgestelde en afgelaste tochten, het lagere aantal deelnemers dat mee kon doen en alle andere coronaregels. Wat een prachtige prestatie!

Bekijk de aftermovies en foto’s van alle tochten en Thuisedities in 2020!

 

Het was ontzettend jammer dat de coronacrisis zoveel gevolgen had voor onze tochten. Toch maakten we er met elkaar iets moois van. Daarvoor zijn we ontzettend dankbaar. In de aftermovies straalt het plezier ervan af. Bekijk ze en geniet nog even na op vrouwenlopenvoorvrouwen.nl/terugblik-2020!

 

Mooie natuur en lekkernijen uit een rugzak

Geen enkel jaar waren de tochten zo divers als in 2020. De één banjerde door de modder in de regen, de ander rende onder een stralend zonnetje door de polders. Jullie genoten van mooie vergezichten, paddenstoelen, kleurrijke herfstbladeren én van lekkernijen bij een restaurant of uit een rugzak. 

 

Save the date | Ladiesnight op 21 januari

Begin het nieuwe jaar goed met de online Ladiesnight op 21 januari! Met een mooi en inspirerend programma. Meer informatie vind je binnenkort op onze website.