Nieuwe planning tochten Vrouwen lopen voor Vrouwen

01 april 2020 14:54
Normal bdc02df38e13262c752cd60e5fcc3f378c27bae7

Vanwege de coronacrisis zijn allerlei data bij de tochten van Vrouwen lopen voor Vrouwen gewijzigd. Hieronder zie je de huidige planning. Natuurlijk is het mogelijk dat deze nog verder verandert n.a.v. nieuwe maatregelen. Is jouw tocht afgelast of uitgesteld? Lees hier hoe we dit gaan aanpakken.


Langste wandeling | Wandel 1 km op je eigen moment, in je eigen buurt! Meedoen is simpel. Bekijk de actie
Zwolle, Almere en Nieuwerkerk a.d. IJssel | Deze wandeltochten zijn helaas afgelast.
Dongen | Deze tocht is uitgesteld naar het najaar. Afhankelijk van het beleid van de overheid, gaan deze door met een aangepast programma die voldoet aan de maatregelen.
Scheveningen | Strandwandeling op 26 september.
Ladiesrun Groningen | Ren door natuurgebied Kardinge op 3 oktober.
Biesboschtocht | Wandeling dwars door de Nieuwe Dordtse Biesbosch op 10 oktober.
Ladiesrun Dordrecht | 'Ren voor haar leven' door de weidse polders van Dordrecht op 10 oktober.
Appelscha | Prachtige herfstwandeling op 31 oktober.
Bekijk alle tochten

Hoe werkt het als je je al had ingeschreven voor één van deze twee tochten? Wat als je op de nieuwe datum niet kunt? Lees hier hoe we dit gaan aanpakken. We doen ons uiterste best om voor iedereen een passende oplossing te vinden voor deze onverwachte situatie. 

Wil je helpen?
Wil je iets doen? Er zijn 4 manieren waarop je de kwetsbare vrouwen waar wij voor lopen en onze zorgverleners kunt helpen! Lees meer

Dank voor jullie steun
Een situatie als deze hoop je natuurlijk nooit mee te maken als organisatie. Samen met jullie vinden wij het uitstel ontzettend jammer. Dank jullie wel voor al het begrip en jullie betrokkenheid. Daar zijn we heel blij mee. Om nog wat kleine lichtpuntjes te zien: we hebben nu in ieder geval de tijd om te trainen en vriendinnen enthousiast te maken om ook mee te doen ;-).

Hoe gaat het met de vrouwen?
Hoe gaat het nu met de vrouwen bij de projecten waar wij voor lopen? De coronacrisis heeft in sommige gevallen ernstige gevolgen. Het inloophuis is dicht, eten wordt soms via een raam uitgedeeld. Vrouwen uit de seksindustrie komen op straat te staan. Zorgverleners en vrijwilligers bij onze projecten zetten alles op alles om ook in deze tijd de vrouwen uit onze projecten bij te staan. Lees meer 

Bid je mee?
Zou je willen bidden voor de zorgmedewerkers en vrijwilligers van De Hoop en Terwille en alle vrouwen die zij helpen? De strijd van deze kostbare mensen voor een nieuw leven gaat door, ook in deze lastige tijd. Dank je wel! 

Kernteam Vrouwen lopen voor Vrouwen

Simone, Froukje en Ellen