Meerdere tochten uitgesteld vanwege coronavirus

16 maart 2020 14:25
Normal 2efdf0ad49da837294f343da2247bb90c7f23adc

Het coronavirus houdt ons allemaal bezig en heeft een grote impact op ons leven. Na alle ontwikkelingen zijn de wandeltocht van 18 april in Dordrecht en de Ladiesrun in Groningen uitgesteld. De lentewandeling in Zwolle, zowel als de tochten in Almere en Nieuwerkerk a/d IJssel moesten we helaas afgelasten. 

 

Een situatie als deze hoop je natuurlijk nooit mee te maken als organisatie. Samen met jullie vinden wij het ontzettend jammer dat de tochten in Zwolle, Almere en Nieuwerkerk a/d IJssel niet door kunnen gaan en dat twee andere tochten zijn uitgesteld. Dank jullie wel voor al het begrip en jullie betrokkenheid. Daar zijn we heel blij mee.

Informatie voor deelnemers

Hoe werkt het als je bent ingeschreven bij deze tocht? Lees hier hoe we dit gaan aanpakken. We doen ons uiterste best om voor iedereen een passende oplossing te vinden voor deze onverwachte situatie.

 

De andere tochten

Het is nog niet duidelijk of de coronacrisis ook impact heeft op de andere tochten. Hiervoor houden wij de berichtgeving scherp in de gaten. 

Ernstige gevolgen voor kwetsbare vrouwen

Hoe gaat het nu bij de projecten waar wij voor lopen? Het inloophuis is dicht, eten wordt soms via een raam uitgedeeld. Vrouwen uit de seksindustrie komen op straat te staan. Zorgverleners en vrijwilligers bij onze projecten zetten alles op alles om ook in deze tijd de vrouwen uit onze projecten bij te staan. In dit artikel vertellen de zorgverleners hoe het eraan toegaat bij onze projecten.

Bid je mee?

De komende weken zien we met vertrouwen tegemoet, in Hem die ons leven in Zijn hand houdt. Bid je mee voor de zorgmedewerkers van De Hoop en Terwille en alle cliënten? De zorg voor deze kostbare mensen en hun strijd voor een nieuw leven gaat door, ook in deze lastige tijd. Dank je wel! 

 

Het kernteam Vrouwen lopen voor Vrouwen,

Simone, Froukje en Ellen