26 juni: Ladiesnight met Carianne Ros

01 mei 2019 00:00

Heb jij zin in een ontspannen avond met muziek, shopping, een hapje en drankje én een inspirerende boodschap? Woensdagavond 26 juni ben je van harte welkom bij onze Ladiesnight in Dordrecht. Het thema van deze avond: “Blijf in Mij… – verbonden blijven, vrucht dragen”. Carianne Ros spreekt hierover naar aanleiding van Johannes 15. Het belooft een gezellig, avondvullend programma te worden met ruimte voor ontspanning en ontmoeting.

Carianne Ros
Carianne Ros is christentherapeut en personal coach. Sinds 2003 heeft zij haar eigen praktijk TotalBalance, waarin ze samen met andere coaches mensen begeleidt om balans te vinden met God, zichzelf en hun omgeving. Ze is een veel gevraagd landelijk spreker, geeft workshops over diverse christelijke thema’s en schrijft boeken. Carianne is getrouwd met David en samen hebben ze drie dochters en een zoon.

Shopping
Zodra de zaal open is heb je de mogelijkheid te snuffelen bij diverse kraampjes met mooie sieraden, handgemaakte artikelen en andere spulletjes. De opbrengst van de verkoop komt ten goede aan het werk van De Hoop. Vergeet niet contant geld mee te nemen, want je kunt bij de kraampjes niet pinnen.

En verder…
Op deze avond hoor je meer over het werk van De Hoop, specifiek gericht op vrouwen. Een oud-cliënt neemt ons mee in haar levensverhaal. Zij vertelt uit haar eigen ervaring hoe God haar vanuit een diep dal hielp haar leven te veranderen. De opbrengst van de Ladiesnight komt ten goede aan het werk van De Hoop. De opbrengst van de collecte gaat naar de projecten waarvoor we in beweging komen met Vrouwen lopen voor Vrouwen. Na afloop kletsen we nog even na onder genot van een hapje en drankje. De avond duurt tot ongeveer 22.00 uur.

Programma
19:00 uur     Zaal open. Met koffie, thee & wat lekkers.
                    Shopping geopend
19:30 uur     Start Ladiesnight
19:45 uur     Carianne Ros spreekt over het thema ‘Blijf in Mij’
20:30 uur     Pauze. Gelegenheid om stands te bezoeken
21:00 uur     Vervolg lezing Carianne Ros
21:30 uur     Getuigenis cliënte en collecte voor De Hoop
22:00 uur     Wat drinken en nagenieten in de foyer

Save the date
Gun jezelf deze gezellige avond! Neem je zus, vriendin, moeder of buurvrouw mee want het wordt genieten.

Datum:        Woensdagavond 26 juni
Locatie:       MCC, Dorp De Hoop, Provincialeweg 122, Dordrecht
Kosten:       € 10,00 (dit bedrag is inclusief de hapjes en drankjes)
Aanmelden: Je kunt je inschrijven voor deze avond via de website van Vrienden van De Hoop.

Vragen?
Voor vragen of hulp bij het bestellen van een kaartje, neem gerust contact op via 078-6111355 of stuur een e-mail naar info@vrouwenlopenvoorvrouwen.nl.