21 maart: kom naar de Vrouwenavond in Woudrichem!

14 februari 2019 12:30
Normal 13fa71449d3c9b938ddad10582e906f70b238fbc

Volledig vrij?! Dat is het thema van de Vrouwenavond van de Hervormde gemeente Woudrichem op donderdag 21 maart aanstaande. Deze avond zal in het teken staan van vrouwen die geholpen worden bij De Hoop in Dordrecht. Waar hebben ze mee te maken en wat kost het om een nieuw leven te beginnen? Maar laten we ook naar onszelf kijken: in hoeverre ben ik zelf vrij, of zit ik vast aan patronen, angsten, controle, etc?

Froukje Swinkels van Vrienden van De Hoop zal op deze avond vertellen over het werk van De Hoop en een cliënte zal haar levensverhaal vertellen; hoe is zij vrij gekomen van alles wat haar gevangen hield.

Tevens is de avond een kick off voor de wandeltocht van Vrouwen lopen voor Vrouwen die op 18 mei in Woudrichem plaats zal vinden. Rondje Woerkum:  Een gezellige sponsorwandeltocht tbv de vrouwen bij De Hoop. Je wandelt namelijk voor het goede doel: vrouwen die los willen komen van verslaving of uit de prostitutie willen stappen. Dankzij jouw inzet kunnen zij een nieuwe start maken!

Aanvang vrouwenavond: 21 maart, 20.00 uur. Locatie: Hervormde Gemeente Woudrichem, Kerkstraat 35 in Woudrichem.

Tip: lees ook het interview met Froukje.