Ladiesnight met Arie de Rover

26 november 2018 10:32

Donderdagavond 24 januari trappen we het nieuwe jaar af met een Ladiesnight in Dordrecht! Arie de Rover zal spreken over het thema ‘Volledig vrij?!’. Van harte welkom! Heb jij zin in een ontspannen avond met een inspirerende boodschap, shopping én een hapje en drankje? Lees dan snel verder...


Volledig vrij?!
Arie: “Nadat ik twee jaar een opvanglocatie heb beheerd voor vrouwen die uit de prostitutie stapten, zet ik mij als counselor vooral in voor vrouwen in kwetsbare situaties. Mijn grootste inspiratie daarvoor is Jezus, die als geen ander de waarde en kwetsbaarheid van vrouwen honoreert. Elke man zou ‘als Christus’ voor een vrouw moeten zijn. Door Gods genade hoop ik daar iets van te vertellen.”

 

Programma Ladiesnight
19:00 uur           Zaal open. Met koffie, thee & wat lekkers. Shopping geopend
19:30 uur           Start Ladiesnight. Met medewerking van de band All for Him
19:45 uur           Arie de Rover spreekt over het thema ‘Volledig vrij?!’
20:30 uur           Pauze. Gelegenheid om stands te bezoeken
21:00 uur           Vervolg lezing Arie de Rover
21:30 uur           Getuigenis cliënte en collecte voor De Hoop
22:00 uur           Wat drinken en nagenieten in de foyer

Aanmelden Ladiesnight

Over Arie de Rover
Arie de Rover is spreker, schrijver en coach. In 2012 verscheen zijn boek Leven na de genadeklap, over hoe hij een tiental jaren ervoor een klap moest meemaken om uit overgave en genade te gaan leven. Voor die omwenteling was Arie jarenlang een succesvol manager en trainer in het bedrijfsleven.

Na de omkeer in zijn leven werd hij trainer, coach en spreker op het gebied van identiteitsvragen. Arie geeft leiding aan een retraitecentrum, dat inmiddels is uitgegroeid tot een opvanghuis voor getraumatiseerde vrouwen: 'Safe Haven'. Arie is getrouwd en heeft samen met zijn vrouw Joke vijf kinderen.


Shopping
Zodra de zaal open is heb je de mogelijkheid te snuffelen bij diverse kraampjes met mooie kaarten, sieraden, handgemaakte artikelen en andere spulletjes. De opbrengst van de verkoop komt ten goede aan het werk van De Hoop. Vergeet niet contant geld mee te nemen, want je kunt bij de kraampjes niet pinnen.


En verder…
De opbrengst van de Ladiesnight komt ten goede aan het werk van De Hoop. De opbrengst van de collecte gaat naar de projecten waarvoor we in beweging komen met Vrouwen lopen voor Vrouwen. Op deze avond hoor je meer over het werk van De Hoop, specifiek gericht op vrouwen. Een oud-cliënt neemt ons mee in haar levensverhaal. Zij vertelt uit haar eigen ervaring hoe God haar vanuit een diep dal hielp haar leven te veranderen.  Na afloop kletsen we nog even na onder genot van een hapje en drankje. De avond duurt tot ongeveer 22.00 uur.


Inspirerende avond
Het belooft een mooie avond te worden met ruimte voor ontspanning en ontmoeting. Gun jezelf deze avond en ontdek het geheim van hoe God naar je kijkt! Neem je vriendinnen, zus, moeder of buurvrouw mee want het wordt genieten. Wees er snel bij want vol = vol!

 

Meld je aan!
Datum:                Donderdagavond 24 januari 2019
Locatie:                MCC, Dorp De Hoop, Provincialeweg 122, Dordrecht
Kosten:                € 10,- (= incl. koffie, thee & wat lekkers én na afloop een hapje en een drankje!)
Aanmelden:        Vóór 22 januari kun je je aanmelden op de site van Vrienden van De Hoop via deze link: 

Aanmelden Ladiesnight

Tip: wacht niet te lang, want afgelopen jaar was de Ladiesnight snel uitverkocht.