Win een midweek of weekend weg in een vakantiehuis!

13 september 2018 13:37
Normal 395c9cf6f00d6d9fd9920c0e1d517181672fe621

Voor de deelneemsters aan de ladiesrun in Dordrecht en de herfstwandeling in Vries hebben we een gave winactie: de deelneemster die het meeste sponsorgeld heeft ingezameld wint een midweek of weekend weg in een vakantiehuis! Deze winactie is een extra reden om mee te lopen en een mooi bedrag in te zamelen! De vakantiehuizen wordt belangeloos beschikbaar gesteld door De Koning Vakanties. Kijk voor meer informatie op www.koningvakanties.nl.

Deelneemsters ladiesrun Dordrecht: vakantiehuis in Scharendijke
De deelneemster aan de ladiesrun in Dordrecht die op 6 oktober het meeste sponsorgeld heeft ingezameld wint een midweek of weekend weg in een vakantiehuis in Scharendijke! Het vakantiehuis biedt plaats aan max. 8 personen en staat op het luxe vakantiepark Zeeland Village. Scharendijke ligt direct aan het Grevelingenmeer en de Noordzeestranden van Schouwen-Duiveland.
Schrijf je in voor de ladiesrun

Deelneemsters herfstwandeling Vries (Drenthe): vakantiehuis in Kootwijk
De deelneemster aan de herfstwandeling in Vries die op 10 november het meeste sponsorgeld heeft ingezameld wint een midweek of weekend weg in een vakantiehuis in Kootwijk! Het vakantiehuis biedt plaats aan max. 4 personen en staat op Landgoed Kerkendel (op de Veluwe). Het park ligt direct naast de grootste zandverstuiving van Europa.
Schrijf je in voor de herfstwandeling

Medewerksters en partners van medewerkers van Terwille, Vrienden van De Hoop en De Hoop ggz zijn uitgesloten van deze actie.