Voor het eerst een herfstwandeling!

01 augustus 2018 14:15

Op 10 november 2018 kun je meedoen met onze allereerste herfstwandeling in het mooie Drenthe! 
Na een geslaagde ladiesrun eerder dit jaar kunnen we nu gelukkig ook een mooie wandeltocht van Vrouwen lopen voor Vrouwen bekendmaken in het noorden van het land.


De herfstwandeling gaat door het bosrijke gebied en de kleurrijke heide rondom Vries. Je komt langs verschillende natuurgebieden en landerijen. De afstand van de wandeltocht is 15 kilometer.


Theeschenkerij

We starten de dag bij het Diggelhoes. Bij het restaurant is ook een leuke Landwinkel met natuurproducten, een theeschenkerij en een kinderboerderij, die worden gerund door mensen met een visuele beperking.

Samen een hart voor kwetsbare vrouwen
Met elkaar komen we in beweging voor kwetsbare vrouwen die geholpen worden bij Terwille en De Hoop. Na de wandeling door de herfstbladeren en langs de prachtige kleuren van de Drentse heide, staat er een heerlijke lunch voor je klaar! Ook zal een ex-prostituee haar verhaal vertellen en krijg je te horen hoeveel geld er die dag is opgehaald.


Kom ook in beweging!

Save the date. En schrijf je in voor deze mooie herfstwandeling. Als je je vriendinnen, kennissen, zussen of buurvrouwen enthousiast kunt maken om mee te lopen, zou dat ook geweldig zijn. Samen staan we sterk!

Inschrijven wandeltocht Vries


Verder lezen: