Vacature stagiaire HBO Communicatie

28 december 2017 10:00
Normal f5c40d434164d4a112314817e46e1658959e4b51

Vacature stagiaire HBO Communicatie bij team Evenementen van Vrienden van De Hoop


Stichting Vrienden van de Hoop is op zoek naar een stagiaire HBO Communicatie voor de evenementen ‘Vrouwen lopen voor Vrouwen’ en ‘Cycle for Hope’. Vrienden van De Hoop heeft tot doel om hulp - op Bijbelse basis aan mensen met een verslaving of psychische problemen -  financieel mogelijk te maken.


De functie
We zoeken iemand die bij voorkeur stage kan lopen in het eerste half jaar van 2018 op ons kantoor in Dordrecht. Werktijden en aantal uren stellen we in overleg met jou vast. We denken aan twee tot vijf dagen per week (16 tot 36 uur).

Taken:

 • Vergroten van de naamsbekendheid van Vrouwen lopen voor Vrouwen en Cycle for Hope
 • Meedenken over leuke acties en campagnes voor de sponsorwandeltochten, ladiesruns en wielerevenementen
 • Sociale media campagnes bedenken en zelfstandig uitvoeren
 • Actief meewerken aan de websites en het opstellen van mailings
 • Overige voorkomende marketing- en communicatieactiviteiten.


Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een stagiaire die:

 • van harte instemt met de visie van Stichting Vrienden van De Hoop en wil werken vanuit een christelijke levensovertuiging
 • meelevend lid is van een kerk of gemeente
 • affiniteit heeft met sociale media en vormgeving.


Wat bieden wij?

 • een enthousiast team met passie voor mensen en God
 • een reiskostenvergoeding
 • maar vooral: een leuke, leerzame stageplek op HBO-niveau, met ruimte voor eigen inbreng en ideeën en goede begeleiding om te groeien in je functie.


Meer informatie?

Wil je meer informatie over Vrienden van De Hoop of over deze functie? Neem dan contact op met Marijke Koers, projectleider Vrouwen lopen voor Vrouwen.
E-mail:               info@vrouwenlopenvoorvrouwen.nl 
Telefoon:            078 6 111 355


Over Stichting Vrienden van De Hoop
Stichting Vrienden van De Hoop heeft zich ten doel gesteld om te voorzien in de behoefte aan hulpverlening naar Bijbelse normen aan mensen met een verslaving of psychische problemen. Zij doet dit vanuit de overtuiging dat er voor ieder mens hoop is, hoe groot de nood ook is. Er werken bij Vrienden van De Hoop 27 medewerkers en zo’n 10 vrijwilligers die zich met hart en ziel inzetten in dienst van het Koninkrijk van God.

 

De evenementen Vrouwen lopen voor Vrouwen en Cycle for Hope
Vrouwen lopen voor Vrouwen organiseert sponsorwandeltochten en ladiesruns ten behoeve van kwetsbare vrouwen die we helpen bij De Hoop. Samen een hart voor prostituees!
Cycle for Hope organiseert wielerevenementen, onder de slogan ‘Samen tegen verslaving en voor nieuwe levens’. De strijd op de fiets wordt vergeleken met de strijd tegen verslaving van cliënten.