Ladiesruns 2020

Jij kunt als vrouw van betekenis zijn voor andere vrouwen! Bijvoorbeeld door mee te doen met één van de ladiesruns van Vrouwen lopen voor Vrouwen! Heerlijk rennen door de natuur, bijvoorbeeld gezellig samen met je vriendinnen, zussen, of hardloopmaatjes, en tegelijk omzien naar anderen: klinkt goed toch?! Je rent namelijk voor het goede doel: vrouwen die los willen komen van verslaving of uit de prostitutie willen stappen. Schenk jij jouw tijd om deze kwetsbare vrouwen te helpen? Dankzij jouw inzet kunnen zij een nieuwe start maken! 


Ren voor haar leven!

  • Wat: afwisselende route dwars door de natuur
  • Afstand: je kunt kiezen uit een parcours van 5 of 10 km - Voor welke uitdaging ga jij?
  • Na afloop: geniet je van een heerlijke smoothie!
  • Sponsorgeld: minimaal € 50 (bestemd voor vrouwen die los willen komen van hun verslaving en voor vrouwen die uit de prostitutie willen stappen. Deze vrouwen worden geholpen bij Stichting De Hoop en Terwille
  • Inschrijfgeld: € 12,50 (bestemd voor de ladiesrun)
  • Inschrijven: individueel of als team via deze link

  

Aan welke run doe jij mee?

We zouden het geweldig vinden als jij - voor het eerst of opnieuw – mee gaat rennen! Je bent van harte welkom bij één van de volgende ladiesruns: 

mei 2020: ladiesrun Groningen                                            10 oktober 2020: ladiesrun Dordrecht

Vanaf 1 januari plaatsen we meer informatie over de Ladiesruns en kun je je ook inschrijven. Zet je de data alvast in je agenda? 

 

Lees meer over:

 

Blijf op de hoogte
Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Meld je dan aan voor onze digitale nieuwsbrief. En volg ons via Facebook!