Ladiesnight met Michelle van Dusseldorp

Wat een geweldige ladiesnight hebben we met elkaar gehad tijdens de Week van Hoop op donderdagavond 22 juni! Samen met 270 vrouwen hadden we een ontspannen avond met muziek, shopping, een hapje en drankje én een inspirerende boodschap. Psycholoog Michelle van Dusseldorp inspireerde ons met het thema 'Ik kan veranderen'. En oud-cliënte Elle gaf een ontroerend getuigenis welke verandering in haar leven heeft plaatsgevonden. De collecte - bestemd voor de projecten van Vrouwen lopen voor Vrouwen - bracht € 1623,95 op!

 Hieronder vind je een aantal foto's en kun je nagenieten van deze mooie avond!

   

      

        

    

Michelle van Dusseldorp
De Nieuw-Zeelandse psycholoog Michelle van Dusseldorp schreef het boek 'Ik kan veranderen', vanuit de passie om mensen te helpen zich te ontwikkelen en te groeien. In het jaar 2000 is zij met haar gezin naar Nederland verhuisd, waar ze naar eigen zeggen in een uitgehongerd land terecht kwam: "Al in mijn eerste week ontmoette ik meer mensen met een burn-out dan in mijn hele periode in Nieuw-Zeeland." Dit raakte haar, want Michelle heeft passie voor mensen die zijn vastgelopen in hun leven. Ze ziet mensen graag ontwikkelen en groeien, zodat ze een gezond en betekenisvol leven kunnen leiden.

Er zijn twee redenen waarom Michelle veranderen belangrijk vindt. Ze vertelt: “Ten eerste omdat mensen er zelf vaak behoefte aan hebben. Ze lopen vast in zichzelf of in hun relaties, of ze raken bijvoorbeeld verslaafd. Ze willen anders in het leven staan en weten niet hoe. Ten tweede zie ik ook in de Bijbel dat mensen door een proces van verandering gaan. Hun karakter wordt gevormd en gelouterd. Deze verandering is in feite een Bijbelse opdracht.”
Michelle is een veelgevraagde spreker bij allerlei events zoals de EVA-dag en wordt regelmatig geïnterviewd door tijdschriften als EVA en Visie, tv-programma’s als ‘Dit is de Zondag’, ‘Nederland zingt op Zondag’ en ‘Geloven’.
Lees hier meer over Michelle