Zomeravond online | Vrijheid!

Bekijk de Zomeravond terug! Geniet van verdieping, humor en gezelligheid. Laat je inspireren door spreker Jorieke Eijlers over het thema VRIJHEID, muziek van Lars Gerfen en nog veel meer. De terugblik van de avond wordt volgende week verstuurd.

Bekijk de zomeravond

De collecte is voor de Opleidingsschool van De Hoop. Je kunt nog steeds bijdragen. Help jij mee de school draaiende te houden?
Geef aan de collecte

Nagenieten?
Bekijk de shopping, onze pagina met online kraampjes en mooie aanbiedingen. Of download de leuke & gezonde zomeravond-recepten.

Zomeravond Vrijheid | 24 juni 2021

Laat de zomer maar komen! Geniet van een zomerse ladiesnight vol verdieping, humor en gezelligheid. Met spreker Jorieke Eijlers over het thema VRIJHEID, muziek van Lars Gerfen en nog veel meer! Win mooie prijzen en laat je inspireren!

Datum: Donderdag 24 juni, vanaf 20.00 uur.
Kosten:
gratis, wel is er een collecte voor vrouwen in nood.

Meld je gratis aan

Vanavond begint het om 20.00 uur. Zorg dat je om 19.55 bovenstaande link opent zodat je niets mist! 

Spreekster | Jorieke Eijlers 

Jorieke is bekend als presentator bij Groot Nieuws Radio en schreef het inspirerende boek 'Verlangen naar Vrijheid'.  Zij zocht lange tijd naar haar identiteit buiten God. Totdat ze niet meer verder kon en in een diepe burn-out belandde. Maar God bevrijdde haar van de slavernij van (zelf-)oordeel, pleasen en presteren. Hierover spreekt zij tijdens de Zomeravond.

'Ik ben steeds op zoek naar de juiste balans in plezier, verbinding en diepgang!'

  

Muziek | Lars Gerfen

Lars Gerfen is een singer-songwriter. Een leven zonder muziek kan hij zich niet voorstellen. Door de jaren heen heeft hij een eigen sound gecreëerd, van krachtige ballads tot verstilde liedjes.

 

 

Thema | Vrijheid

Vrijheid, een woord dat in deze tijd een extra dimensie heeft gekregen. Ook de vrouwen waarvoor wij vanavond collecteren  snakken naar vrijheid. Wat betekent vrijheid voor jou? Is het mogelijk om op bepaalde vlakken nog vrijer te worden? 

Win!

Meld je aan en doe mee aan de winactie! Zo maak je kans op mooie prijzen, waaronder een professionele fotoshoot van Ineke Linssen Fotografie! Let op: je kunt alleen meedoen als je bent ingeschreven.

Nog meer genieten 

Tijdens de Ladiesnight zorgt christencoach Aryanne van GlimKracht voor een mini-workout en leefstijl- en voedingscoach Evelyn laat zien hoe je een supergezonde smootiebowl maakt. Daarnaast vertelt Joukje haar verhaal. Zij worstelde met psychische problemen en gebruikt deze ervaring nu om anderen te bemoedigen. Heb je zin om er op uit te gaan dit jaar? Froukje en Simone laten zien welke Vrouwen lopen voor Vrouwen-tochten op stapel staan! 

Kom je ook?

Wij hebben veel zin elkaar te ontmoeten! Dus trommel een vriendin op of kijk lekker solo. Schenk een lekker drankje in en zet een schaal vol (gezonde) snacks klaar. Wees erbij en meld je gratis aan voor de avond op 24 juni. Tijdens de avond is er een collecte voor de Interne Opleidingsschool van De Hoop. Bij dit project zetten vrouwen de laatste stap op weg naar een nieuw en zelfstandig leven. Ze volgen een opleiding, waarmee ze hun ervaringen gebruiken om anderen te helpen. Lees meer.

Aanmelden

  • Na aanmelden ontvang je een bevestingingsemail. Woensdag 23 juni ontvang je de email met de link waarmee je donderdag 24 juni de avond kunt bekijken. Als je bent aangemeld kun je meedoen met de winactie.

  • Voorproefje
    Voorpret is leuk! Daarom krijg je na je aanmelding een digitaal voorproefje toegestuurd. Met leuke recepten en een sneak preview om je voor te bereiden op een inspirerende avond. 

  • Bekijk de avond
    Zorg dat je donderdag op een plekje zit waar je tablet of computer een goede internetverbinding heeft. De avond begint om 20.00 uur. Om te reageren op de live-chat vraagt YouTube je om in te loggen met je google-account. Mooie verlichting? Check! Zachte stoel? Check! Hapjes klaar? Check! Laat de avond maar beginnen!

De zomeravond vond plaats op 24 juni. Je kunt de avond hier terugkijken: Bekijk de Zomeravond 

 

Shopping
Recepten | Gezonde snacks
Spreker | Jorieke Eijlers
Ervaringsdeskundige | Joukje
WIN | Fotoshoot van Ineke Linssen Fotografie
Mini-workout | coach Aryanne Kolsters
Smoothie bowl | Eefje leefstijl- en voedingscoach
Waarom deze Online Ladiesnight?
Ladiesnights terugkijken