Ladiesnight met Michelle van Dusseldorp

Heb jij zin in een ontspannen avond met muziek, shopping, een hapje en drankje én een inspirerende boodschap? Donderdagavond 22 juni ben je van harte welkom op onze Ladiesnight in Dordrecht. Het thema van deze avond: ‘Ik kan veranderen’. Psycholoog Michelle van Dusseldorp spreekt hierover. Het belooft een gezellig, avondvullend programma te worden met ruimte voor ontspanning en ontmoeting.

Michelle van Dusseldorp
De Nieuw-Zeelandse psycholoog Michelle van Dusseldorp schreef het boek 'Ik kan veranderen', vanuit de passie om mensen te helpen zich te ontwikkelen en te groeien. In het jaar 2000 is zij met haar gezin naar Nederland verhuisd, waar ze naar eigen zeggen in een uitgehongerd land terecht kwam: "Al in mijn eerste week ontmoette ik meer mensen met een burn-out dan in mijn hele periode in Nieuw-Zeeland." Dit raakte haar, want Michelle heeft passie voor mensen die zijn vastgelopen in hun leven. Ze ziet mensen graag ontwikkelen en groeien, zodat ze een gezond en betekenisvol leven kunnen leiden.

Er zijn twee redenen waarom Michelle veranderen belangrijk vindt. Ze vertelt: “Ten eerste omdat mensen er zelf vaak behoefte aan hebben. Ze lopen vast in zichzelf of in hun relaties, of ze raken bijvoorbeeld verslaafd. Ze willen anders in het leven staan en weten niet hoe. Ten tweede zie ik ook in de Bijbel dat mensen door een proces van verandering gaan. Hun karakter wordt gevormd en gelouterd. Deze verandering is in feite een Bijbelse opdracht.”
Michelle is een veelgevraagde spreker bij allerlei events zoals de EVA-dag en wordt regelmatig geïnterviewd door tijdschriften als EVA en Visie, tv-programma’s als ‘Dit is de Zondag’, ‘Nederland zingt op Zondag’ en ‘Geloven’.
Lees hier meer over Michelle

 

Shopping
Zodra de zaal open is heb je de mogelijkheid te snuffelen bij diverse kraampjes met mooie sieraden, handgemaakte artikelen en andere spulletjes. De opbrengst van de verkoop komt ten goede aan het werk van De Hoop.
Vergeet niet contant geld mee te nemen, want je kunt bij de kraampjes niet pinnen.


En verder…
De opbrengst van de collecte gaat naar de projecten waarvoor we in beweging komen met Vrouwen lopen voor Vrouwen. Op deze avond hoor je meer over het werk van De Hoop, specifiek gericht op vrouwen. Een oud-cliënt neemt ons mee in haar levensverhaal. Zij vertelt uit haar eigen ervaring hoe God haar vanuit een diep dal hielp haar leven te veranderen. Na afloop kletsen we nog even na onder genot van een hapje en drankje. De avond duurt tot ongeveer 22.00 uur. Gun jezelf deze gezellige avond! Neem je zus, vriendin, moeder of buurvrouw mee want het wordt genieten. Wees er snel bij want vol = vol!

 

Programma

19:00 uur    Zaal open, met koffie, thee & wat lekkers

20:00 uur    Start programma

Welkom en muziek
Psychologe Michelle van Dusseldorp spreekt
Wat doet De Hoop voor vrouwen?
Getuigenis van een ex-cliënte

22:00 uur    Muzikale afsluiting, napraten met een hapje en drankje

 

Meld je aan!
Datum: Donderdagavond 22 juni

Locatie: MCC, Dorp De Hoop, Provincialeweg 122, Dordrecht

Kosten: € 10,00 (dit bedrag is inclusief de hapjes en drankjes)
Daarnaast wordt er een collecte gehouden voor projecten van Vrouwen lopen voor Vrouwen


Vragen?
Voor vragen of hulp bij het bestellen van een kaartje, neem gerust contact op via 078-6111355 of stuur een e-mail naar info@vriendenvandehoop.nl