Online Ladiesnight, thema: Vrijheid

Online ladiesnight: Vrijheid.

Zet vast in je agenda: 24 juni 2021: dan gaan we met elkaar genieten van een Zomeravond met als thema Vrijheid. Een avond vol inspiratie, humor en gezelligheid.

We zijn volop plannen aan het maken. Wat we in ieder geval al kunnen vertellen is dat Jorieke Eijlers van Groot Nieuws Radio komt vertellen over haar boek en haar verlangen naar Vrijheid. 

Wil je op de hoogte blijven van deze avond? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. 

Bij Jorieke - Groot Nieuws Radio

Jorieke Eijlers-Fredrikze zocht lange tijd haar identiteit buiten God. Totdat ze niet meer verder kon en in een diepe burn-out belandde. Maar God bevrijdde haar van de slavernij van (zelf-)oordeel, pleasen en presteren. "Verlangen naar Vrijheid":  Vlucht uit slavernij! Je bent gemaakt om te leven in het beloofde land.

 

 

TERUGBLIK Ladiesnight KRACHT

Wat hebben we genoten van de Ladiesnight van donderdag 11 februari! Wilma Veen en Marije van den Berg spraken inspirerende woorden over het thema ‘KRACHT’. Gemist? Je kunt de avond nog steeds bekijken!

Bekijk de avond

Meer dan 1600 unieke kijkers beleefden ondertussen de avond mee. Ontzettend bijzonder om zo met elkaar verbonden te zijn! Samen haalden jullie 6800 euro gaven voor kwetsbare vrouwen. Wat een fantastisch bedrag! Dank ook voor al jullie lieve reacties, de vrouwen bij de afdeling 4life voelden zich echt gezien en gedragen. 

Hoe vond je het?
Laat weten hoe jij de uitzending vond en vul onze enquéte in! (1 min)

Geef je mening

Collecte
Je kunt nog steeds doneren voor het goede doel! Het geld dat over is na het opknappen van de woonkamer van de vrouwenafdeling gaat naar onze andere projecten voor kwetsbare vrouwen. Bijvoorbeeld vrouwen die uit de prostitutie willen stappen of moeders in de problemen. Bekijk onze projecten.

Ik wil geven

Foto's | Een kijkje achter de schermen
Bekijk ons fotoalbum op facebook voor een een kijkje achter de schermen bij de opnames van de Ladiesnight! Naast de foto's kun je ook nog steeds de recepten bekijken en de online kraampjes van de Ladiesnight bezoeken.

 

Ladiesnight Kracht

Een flinke portie moed, inspiratie, humor en kracht. Dáár ben je aan toe aan het begin van dit nieuwe jaar. Plof op de bank voor een ontspannen avondje ME-TIME! Met spreekster Wilma Veen en coach Marije van den Berg. Win mooie prijzen bij de quiz en laat je inspireren!

Datum: Donderdag 11 februari, vanaf 20.00 uur.
Kosten:
gratis, wel is er een collecte voor het goede doel

Bekijk de avond

Spreekster | Wilma Veen

Ondanks moeilijke omstandigheden kun je krachtig in het leven staan. Maar hoe doe je dat? Wilma Veen spreekt hierover aan de hand van het bijbelboek Ruth. Zij is een bekende kunstenares, spreekster en schrijfster.

“Mijn grootste passie is om jou te inspireren met hoop, liefde, vrolijkheid, vertrouwen, moed en levenslust!"

  

Coach | Marije van den Berg

Marije van den Berg is een bevlogen coach en spreker. Zij legt uit hoe je je sterke kanten kunt ontdekken en inzetten. 

"Juist wanneer jij ontdekt wat jij allemaal te bieden hebt aan de wereld – en sterker nog aan de mensen om je heen – dan mist dát zijn impact niet!"

 

Win!

Bij de quiz maak je kans op mooie prijzen van onze sponsors! Als klapper op de vuurpijl wint één van deelnemers de hoofdprijs: een 7LIFE assessment t.w.v. € 250,- bij Be Excellent academy van Marije van den Berg! Let op: je kunt alleen meedoen als je bent ingeschreven.

Nog meer genieten 

Tijdens de Ladiesnight kun je genieten van mooie muziek. Daarnaast vertelt Massah haar verhaal. Zij was vroeger verslaafd en vertelt hoe zij kracht ontving vanuit haar geloof. Heb je zin om er op uit te gaan dit jaar? Froukje en Simone laten zien welke Vrouwen lopen voor Vrouwen-tochten op stapel staan! 

Kom je ook?

Buiten ontluiken de eerste sneeuwklokjes en krokussen en beginnen de vogels weer te zingen. Wij hebben veel zin elkaar te ontmoeten! Dus trommel een vriendin op of kijk lekker solo. Leg een plaid en je pantoffels klaar en een schaal vol (gezonde) snacks. Wees erbij en meld je gratis aan voor de avond op 11 februari. Tijdens de avond is er een collecte voor het opknappen de woonkamer van de vrouwenafdeling van De Hoop.

  • Aanmelden
     Na aanmelden ontvang je de email met de link waarmee je donderdag 11 februari de avond kunt bekijken. Als je bent aangemeld kun je meedoen met de quiz en maak je kans op de hoofdprijs van Be Excellent academie.

  • Voorproefje
    Voorpret is leuk! Daarom krijg je na je aanmelding een digitaal voorproefje toegestuurd. Met leuke recepten en een sneak preview om je voor te bereiden op een inspirerende avond. 

  • Bekijk de avond
     Zorg dat je donderdag op een plekje zit waar je tablet of computer een goede internetverbinding heeft. De avond begint om 20.00 uur. Om te reageren op de live-chat vraagt YouTube je om in te loggen met je google-account. Mooie verlichting? Check! Zachte stoel? Check! Hapjes klaar? Check! Laat de avond maar beginnen!

Ik wil mij aanmelden

 

Spreker | Wilma Veen
Coach | Marije van den Berg
Ervaringsdeskundige | Massah
De hoofdprijs: 7LIFE Assessment
Shopping
Gezonde snacks
Waarom deze Online Ladiesnight?