19 januari: Ladiesnight met Annemarie van Heijningen

Heb jij zin in een ontspannen avond met een inspirerende boodschap, shopping én een hapje en drankje? Vrijdagavond 19 januari ben je van harte welkom op onze Ladiesnight in Dordrecht! Annemarie van Heijningen zal spreken over het thema ‘Wandelen met God’.

Het belooft een gezellige avond te worden met ruimte voor ontspanning en ontmoeting. Gun jezelf deze gezellige avond! Neem je vriendinnen, zus, moeder of buurvrouw mee want het wordt genieten. Wees er snel bij want vol = vol!

Inschrijven Ladiesnight

Wandelen met God
Annemarie: “Voor een christen is een hoge mate van ontspanning weggelegd. Een overgave die wortelt in wandelen met God. Maar hoe kunnen we met Hem wandelen, als de hectiek van het leven ons opjaagt en voortstuwt? Ontdek het geheim van rusten in Christus! Tijdens de Ladiesnight geef ik je praktische handvatten over ‘wandelen met God’.”


Wie is Annemarie van Heijningen?
Annemarie van Heijningen - Steenbergen (1977) is getrouwd met Michel. Samen hebben zij drie kinderen. Naast echtgenote en moeder, is Annemarie schrijver, spreker en vaste columnist bij EO-Visie. Boeken die op haar naam staan, zijn o.a. Ik kan het niet loslatenVoor jou wil ik de allerbeste mama zijnRefomeisje en Getrouwd zijn is de hemel niet. Momenteel legt zij de laatste hand aan Ben je mooi gezegend mee: een luchtige speurtocht langs de meest uiteenlopende levensitems.
Als Annemarie spreekt, is dat met een mengeling van levensernst en luchtigheid. Ze houdt ervan om in alles wat ze zegt en schrijft de verbinding te leggen tussen het geloof in God en het weerbarstige, dagelijkse leven.

Shopping
Zodra de zaal open is heb je de mogelijkheid te snuffelen bij diverse kraampjes met mooie sieraden, handgemaakte artikelen en andere spulletjes. De opbrengst van de verkoop komt ten goede aan het werk van De Hoop. Vergeet je niet om contant geld mee te nemen? Je kunt bij de kraampjes niet pinnen.


En verder…
De opbrengst van de Ladiesnight komt ten goede aan het werk van De Hoop. De opbrengst van de collecte gaat naar de projecten waarvoor we in beweging komen met Vrouwen lopen voor Vrouwen. Een oud-cliënt neemt ons mee in haar levensverhaal. Zij vertelt uit haar eigen ervaring hoe God haar vanuit een diep dal hielp haar leven te veranderen. Na afloop kletsen we nog even na onder genot van een hapje en drankje. De avond duurt tot ongeveer 22.00 uur.


Programma

19:00 uur  Zaal open. Er staat koffie, thee & wat lekkers voor je klaar. Shopping geopend
19:30 uur Start ladiesnight
19:45 uur    Annemarie van Heijningen spreekt over 'Wandelen met God'
20:30 uur   Pauze. Gelegenheid om stands te bezoeken
21:00 uur  Vervolg lezing Annemarie van Heijningen
21:30 uur  getuigenis cliënte en collecte voor De Hoop
22:00 uur Wat drinken en nagenieten in de foyer

 

 

 

 

 

 


Meld je aan!
Datum:                Vrijdagavond 19 januari 2017
Locatie:               MCC, Dorp De Hoop, Provincialeweg 122, Dordrecht
Kosten:                € 10,- (dit bedrag is inclusief koffie, thee & wat lekkers én na afloop een hapje en een drankje!)
Aanmelden:        Vóór 17 januari via deze link:

Inschrijven Ladiesnight


Vragen?
Voor vragen of hulp bij het bestellen van een kaartje, neem gerust contact op via 078-6111355 of stuur een e-mail naar info@vrouwenlopenvoorvrouwen.nl.

 


Sfeer proeven

Wil je alvast wat sfeer proeven? Via onderstaande linkjes kun je een verslag lezen en foto's zien van vorige edities:
-  Terugblik ladiesnight met Michelle van Dusseldorp
-  Terugblik ladiesnight met Annemieke Koelewijn