Online Ladiesnight KRACHT

Hét online feestje aan de start van dit Vrouwen lopen voor Vrouwen-jaar.

Een flinke portie moed, inspiratie, humor en kracht. Dáár heb je behoefde aan het begin van dit nieuwe jaar. Dus trommel één of twee vriendinnen op of kijk lekker solo. Leg een plaid en je pantoffels klaar en een schaal vol (gezonde) snacks. Plof op de bank voor een avondje YOU-TIME! Donderdag 11 februari vanaf 20:00 uur.

INSPIRATIE EN MUZIEK
Coach Marije van den Berg legt uit hoe je je sterke kanten kunt ontdekken en inzetten. Massah was vroeger verslaafd. Zij vertelt hoe zij kracht ontving vanuit haar geloof en heeft tips voor jou! Heb je zin om er op uit te gaan dit jaar? Froukje laat zien welke Vrouwen lopen voor Vrouwen-tochten op stapel staan! De spreker voor deze avond is nog een verrassing. Binnenkort hoor je hier meer over. 

WIN!
Bij de bingo maak je kans op mooie prijzen. Als klapper op de vuurpijl wint 1 van deelnemers de hoofdprijs: een 7LIFE assessment t.w.v. € 250,- bij Be excellent academie.

KOM JE OOK?
Buiten ontluiken de eerste sneeuwklokjes en krokussen en beginnen de vogels weer te zingen. Begint het bij jou ook al te kriebelen? Wij hebben veel zin elkaar te ontmoeten en samen met jou het jaar te beginnen! Wees erbij en meld je gratis aan voor de avond op 11 februari.

  • Aanmelden
    Als je bent aangemeld kun je meedoen met de bingo en maak je kans op de hoofdprijs van Be Excellent academie. Op woensdag 10 februari ontvang je de email met de link waarmee je donderdag 11 februari vanaf 20.00 uur de avond kunt bekijken. 
  • Voorproefje
    Vooraf ontvang je een voorproefje, met leuke recepten, wandeltips en een sneekpreview om je voor te bereiden op een inspirerende avond. 
  • Bekijk de avond
    Na aanmelden ontvang je op woensdag 10 februari een email met de link waarmee je de avond kunt bezoeken.

 

Shopping
Gezonde snacks
Spreker |
Coach | Marije van den Berg
Ervaringsdeskundige | Massah
Waarom deze Online Ladiesnight?
De hoofdprijs: 7LIFE Assessment