Hulp bij inschrijven

Aanmelden als team of individu
Je kunt kiezen of je individueel of in teamverband wilt deelnemen aan een wandeltocht. Bedenk dus van te voren goed of je als team óf als individu wilt wandelen. Heb je hier vragen over, neem dan gerust contact met ons op.

Inschrijven voor een wandeltocht of ladiesrun

 


Een nieuw team inschrijven
Wil je een nieuw team inschrijven? Klik op de button ‘Inschrijven’ op de homepage. Maak eerst een teampagina aan. In hetzelfde formulier kun je vervolgens direct je eigen persoonlijke pagina als teamlid aanmaken.

Willen er meer vrouwen mee wandelen in jouw team? Dan melden deze mensen zich persoonlijk aan door op jullie teampagina te klikken op de knop ‘Ik wil in dit team’. Iedere deelneemster betaalt bij inschrijving haar eigen inschrijfgeld en krijgt een persoonlijke actiepagina met eigen inlogcode.

 
Jezelf aan een bestaand team toevoegen
Wil je graag meewandelen met een team dat al is aangemeld op deze website? Dat kan! Je kunt jezelf inschrijven door de pagina van het team waar je bij wilt aan te klikken en vervolgens te klikken op de knop ‘Ik wil in dit team’. Vervolgens betaal je je eigen inschrijfgeld en krijg je een persoonlijke actiepagina met eigen inlogcode.
 

Wanneer inschrijven niet lukt omdat je email adres al in gebruik is
Als je een ander jaar al hebt meegedaan met een Vrouwen lopen voor Vrouwen tocht dan kan het zijn dat de website je herkent en het niet lukt om opnieuw met hetzelfde mailadres in te schrijven. Dit kun je oplossen door eerst op de website in te loggen (rechtsboven klikken op paarse banner ‘inloggen’). Nadat je bent ingelogd ga je opnieuw naar de website en kun je je wel inschrijven voor de wandeltocht of ladiesrun.


Hulp nodig bij inschrijven

Heb je hulp nodig bij het inschrijven? Of is het inschrijfgeld voor jou een probleem, maar wil je toch graag mee wandelen? Neem dan gerust contact met ons op. Bel (078-6111355) of mail ons (info@vrouwenlopenvoorvrouwen.nl). 

Annuleren
Heb je je ingeschreven, maar kun je onverhoopt toch niet mee doen met de wandeltocht? Dan wordt het inschrijfgeld wat je al betaald hebt als gift bestemd voor de goede doelen van Vrouwen lopen voor Vrouwen. Wil je het wel even doorgeven via info@vrouwenlopenvoorvrouwen.nl als je niet meewandelt?