Hardloop trainingsgroep

Kun je wel wat tips gebruiken hoe je het beste kunt beginnen met hardlopen? Of vind je het gewoon gezellig om samen met anderen te trainen? Sluit je dan aan bij de Vrouwen lopen voor Vrouwen trainingsgroep!


De groep bestaat uit andere vrouwen die mee gaan doen aan het hardloopevent op 7 oktober 2017 en enkele medewerksters en cliëntes van De Hoop. Terwijl we door de prachtige Dordtse natuur rennen, ontdekken we onze eigen lichaamskracht en trainen we onze conditie.


De trainingsgroep is bedoelt voor vrouwen die willen starten met hardlopen of net begonnen zijn met hardlopen. Met elkaar gaan we ons voorbereiden op de 5 km tocht tijdens het hardloopevent op 7 oktober 2017. Dit doen we door het 12-weken-opbouw-hardloopschema te volgen.

 
Wil je ook goed getraind aan de start verschijnen? Doe gezellig met ons mee!

  • Wanneer: elke dinsdag- en donderdagavond
  • Tijd: van 20.00 tot 20:45 uur
  • Verzamelpunt: Dorp De Hoop (Provincialeweg 70 in Dordrecht)


Aanmelden:

Stuur een mailtje naar info@vrouwenlopenvoorvrouwen.nl met als onderwerp ‘trainingsgroep’ en vermeldt je naam en je 06-nummer (via een Whats app groepje houden we je vervolgens op de hoogte).

 
De eerste training is op dinsdagavond 11 juli 2017. Het beste kun je gelijk vanaf het begin meetrainen. Als je (bijv. door vakantie) later instroomt is dat ook geen enkel probleem. De laatste training is op donderdagavond 5 oktober. 


Opbouwschema
Je kunt ook zelf trainen volgens het 12-weken-opbouw-hardloopschema dat je via onderstaande link kunt downloaden: