Goede doelen die we met VlvV mede mogelijk maken

Wij geloven dat elke vrouw waardevol is. Dat elke vrouw recht heeft op de vrijheid om te genieten, te doen, te leven. Niet elke vrouw heeft die vrijheid. Sommigen zijn gebonden aan een verslaving. Anderen zijn verstrikt in het netwerk van de prostitutie. Daarom organiseren we sponsorwandeltochten en hardloopevents. Dankzij deze tochten kunnen kwetsbare vrouwen een nieuwe start maken en leven in vrijheid! Met de tochten zamelen we geld in voor de hulp en opvang van kwetsbare vrouwen bij:

Stichting De Hoop
Bij De Hoop worden vrouwen geholpen die kampen met een verslaving of psychische problemen. Voor de hulp en opvang van deze vrouwen krijgen we subsidie, maar niet alles wordt vergoed. Dankzij jouw inzet bij Vrouwen lopen voor Vrouwen kunnen we meerdere projecten financieel mogelijk maken!
Lees verder
 

 

Terwille
Voor vrouwen die verstrikt zijn geraakt in de onveilige wereld van de prostitutie kan het heel beangstigend en moeilijk zijn om daar uit te stappen. Terwille begeleidt in Noord-Nederland volwassen vrouwen en jongere meiden die slachtoffers van loverboys zijn geworden hierbij. Door jouw inzet bij Vrouwen lopen voor Vrouwen maak je het mogelijk dat kwetsbare vrouwen een nieuwe start kunnen maken. Samen een hart voor prostituees!
Lees verder
 


Steun ons met een gift!
Wil je de projecten van Vrouwen lopen voor Vrouwen steunen met een gift? Dit kan heel eenvoudig via een online donatie.

Zelf een gift overmaken kan ook:
Rekeningnummer (IBan): NL06INGB0000383838
T.n.v. Stichting Vrienden van De Hoop
o.v.v. Vrouwen lopen voor Vrouwen

 

Lees meer over de projecten:

 

Ervaringsverhalen:

 

En verder: