Goede doelen die we met VlvV mede mogelijk maken

Wij geloven dat elke vrouw waardevol is. Dat elke vrouw recht heeft op de vrijheid om te genieten, te doen, te leven. Niet elke vrouw heeft die vrijheid. Sommige zijn gebonden aan een verslaving. Anderen zijn verstrikt in het netwerk van de prostitutie. De vrijheid waar jij van geniet, willen wij aan álle vrouwen schenken. Daarom organiseren we sponsorwandeltochten en hardloopevents. 

Met Vrouwen lopen voor Vrouwen zamelen we geld in voor de hulp en opvang van kwetsbare vrouwen bij:


Stichting De Hoop

Vrouwen met een verslaving of psychische problemen die hulp zoeken bij De Hoop kunnen samen met hun kinderen opvangen worden. De Hoop biedt deze kinderen veiligheid en structuur in een liefdevolle omgeving. Voor de hulp aan deze vrouwen krijgen we subsidie, voor de opvang van hun kinderen niet! Dankzij jouw inzet bij Vrouwen lopen voor Vrouwen kunnen moeder en kind toch bij elkaar blijven. Want moeder en kind horen bij elkaar!
 

Terwille,
 Bright Fame en Stichting De Haven
Voor vrouwen die verstrikt zijn geraakt in de onveilige wereld van de prostitutie kan het heel beangstigend en moeilijk zijn om daar uit te stappen. Terwille begeleidt in Noord-Nederland volwassen vrouwen en jongere meiden die slachtoffers van loverboys zijn geworden hierbij. Bright Fame doet vergelijkbaar werk als Terwille onder de prostituees in Amsterdam. En Stichting De Haven biedt pastorale zorg en maatschappelijke hulp aan prostituees in Den Haag.

Door jouw inzet bij Vrouwen lopen voor Vrouwen maak je het mogelijk dat kwetsbare vrouwen een nieuwe start kunnen maken. Samen een hart voor prostituees! 


Lees meer over de projecten:


Ervaringsverhalen:

 

En verder: