Ambassadeurs

 Deze bekende christelijke vrouwen verlenen als ambassadeur hun medewerking aan Vrouwen lopen voor Vrouwen! Hier lees je waarom ze betrokken willen zijn:

 

"Begin 2018 sprak ik op twee bijeenkomsten van 'Vrouwen lopen voor Vrouwen'. Beide keren werd ik geraakt. Enerzijds door de enorme passie en compassie van de mensen die zich op allerlei manieren inzetten voor vrouwen in moeilijke situaties. Anderzijds door de doelgroep zelf. De verhalen over trauma's in kindertijd die een verwoestend spoor trekken tot ver in de volwassenheid, maakten me stil en verdrietig. Maar dankzij God en mensen is er hulp en herstel mogelijk - en keken we in vrouwenogen die fonkelden van hervonden kracht en moed. 'Vrouwen lopen voor Vrouwen': vier woorden die duiden op opstaan, inzet en gemeenschapszin. Ik word hier blij van!"

Annemarie van Heijningen - Steenbergen
Spreker - schrijver - columnist

 

Tanja2

"Zo'n tien jaar ben ik betrokken bij vrouwen die in de prostitutie werken. Ik heb nog bijna niemand ontmoet die dit werk met plezier doet. Veel vrouwen zijn gedwongen in dit vak terecht gekomen via mensenhandel. Eenmaal in dit vak beland blijkt het erg moeilijk om uit de prostitutie te stappen. Veel vrouwen zitten verstrikt in een crimineel netwerk. Graag werk ik er aan mee dat vrouwen gaan ontdekken dat zij het waard zijn om in vrijheid te leven. Met elkaar kunnen we ons daarvoor inzetten. Door opvang te realiseren. Door hen te helpen hun droom te (her)vinden. Kortom: door voor hen en met hen in beweging te komen!"


Tanja Blokland
Hulpverlener en preventiewerker Bright Fame

 

M. vd. berg

"Wat mij altijd inspireert en triggert zijn vrouwen die opstaan om van te betekenis te zijn voor anderen. Vrouwen die ontdekt hebben wie ze zelf zijn als dochter van de allerhoogste Koning, en die deze rijkdom uit willen delen aan anderen. Ik vind het heerlijk om daar in het dagelijks leven mee bezig te zijn en om andere vrouwen daarmee te inspireren. Vrouwen lopen voor Vrouwen is voor mij deze droom in de praktijk! Vrouwen die daadwerkelijk in beweging komen om voor andere vrouwen te wandelen of rennen. Hoe mooi!"

Marije van den Berg
Auteur en spreker

 

Rosaline

 

"Moeders en kinderen hóren niet gescheiden te worden. Hoe kun je als vrouw herstellen van trauma's als je niet bij je eigen kinderen kunt zijn? Als het beter gaat met je kinderen, gaat het beter met jou; en omgekeerd. Zo simpel is het. De Hoop helpt kwetsbare moeders én kinderen. Door mee te doen aan de sponsorwandeltocht of het hardloopevent bewijs je bovendien jezelf een dienst, want wandelen of rennen is goed voor je gezondheid. Goed voor jezelf zorgen én omzien naar de ander, dat is waar Gezond & Weldoen voor staat. Dat zien we op een heel mooie manier terug bij Vrouwen lopen voor Vrouwen en daarom geven we gráág onze steun!"

Rosaline Ratering
Initiatiefneemster Gezond & Weldoen, wellness met een missie (www.gezondenweldoen.nl)

 

Annawesterduin2

"Vrouwen hebben mijn hart. Ik kan me zo machteloos voelen wanneer ik merk dat een vrouw in mijn omgeving zich in een moeilijke situatie bevindt. Daarom spreekt Vrouwen lopen voor Vrouwen mij zo aan. De visie om nog meer vrouwen - én hun kinderen - een thuis te bieden ondersteun ik van harte!" 

Anne Westerduin
Theoloog, directeur Jongbloed, auteur en voormalig hoofdredacteur Eva