€ 145 opgehaald

Doneer direct
Nog 11 dagen te gaan Startdatum: 10-10-2020
58% Start Finish
€ 0
€ 250

Op 24 augustus 2017 raakte ik dakloos en kort erna kwam ik in aanraking met drugs en alcohol. Het heeft niet lang geduurd voor ik geestelijk afhankelijk werd van de drugs.  

Dit heeft voor vele persoonlijkheidsproblemen gezorgd, die ik al stilletjes had, maar die nu de overhand hadden gekregen.. Voor de meeste instellingen was ik niets meer dan een nummertje, maar dankzij mijn ontmoeting met Jules Rasoelbaks, hoorde ik over de Hoop. Ik heb daar een rondleiding gekregen en ik wist: "Als ik ooit van de drugs wil afkomen, en een goede behandeling wil krijgen, dan moet ik hier zijn!" Daarnaast zag hij mij ook niet als een nummertje, maar als een mens met vele kwaliteiten en potentie tot een goede ervaringsdeskundige, en lichte mij dus ook meteen in over de Interne Opleidingsschool. Ik kreeg weer een doel voor ogen en zag weer een sprankje licht aan het einde van de tunnel. 

Vier maanden na onze ontmoeting kon ik op 14  augustus 2018 eindelijk terecht en sindsdien is mijn veranderingsproces begonnen. Nu ben ik 1 jaar en 7 maanden clean van de drugs, (met 1 uitglijder) en word ik nog steeds heel erg goed begeleid in mijn herstel. 

Ik volg momenteel ook de Interne Opleidingsschool als Ervaringsdeskundige en ik ben God zo dankbaar dat ik elke dag opnieuw mag blijven groeien. Mijn hele rit was en is nog steeds met vallen en opstaan, maar ik ben de Hoop echt dankbaar. Zij geven mensen zoals ik de kans op een beter leven. Houden ook goed rekening met mijn kwetsbaarheden en komen mij daarin tegemoet. 

Hoe mooi is het dat waar de wereld ons veroordeelt, de Hoop ervaringsdeskundigen in ons ziet. Het heeft mijn leven echt veranderd, en ik bid en hoop dat de Interne opleidingsschool nog lang mag bestaan. Maar daar hebben wij, jullie hulp voor nodig! Omdat de Interne Opleidingsschool het moet hebben van sponsers en gebedsstrijders , wil ik graag voor de Hoop lopen. Dit is het minste wat ik terug kan doen voor de kansen die zij mij, en lotgenoten met mij, elke dag weer geven. Voor de ondersteuning die zij mij bieden om gedragspatronen te doorbreken, en te werken naar de betere versie van mezelf. De interne opleiding is niet alleen een opleiding, maar is ook voor mij, en alle studenten, een verlengstuk van ons herstel.  

Wil jij ook graag een bijdrage leveren voor het veranderen van mensenlevens, doneer dan nu!! Zodat de Interne Opleidingsschool nog jaren mag en kan bestaan, en dat wij als ervaringsdeskundigen verder door het leven kunnen gaan! 

Moge God je rijkelijk zegenen voor elke euro die je doneert!

 

24/03/202015:51 uur
€ 20

Anoniem

11/03/202002:30 uur
€ 10

David

Hoi ik woon op het dorp De Hoop, op bw en ik ben verslaafd. Groetjes Dave
10/03/202009:43 uur
€ 15

Anoniem

you got this girl!
09/03/202014:47 uur
€ 15

marieke

zet 'm op Massah. Bijzonder jou verhaal God gaat met jou mee!
09/03/202011:51 uur
€ 25

Anoniem

Wat gaaf dat je dit doet, Massah! Step by step... samen met Hem!!

Vrouwen lopen voor Vrouwen is een initiatief van Stichting Vrienden van De Hoop. Met de sponsortochten (wandelen of hardlopen) komen we met elkaar in beweging voor kwetsbare vrouwen die los willen komen van hun verslaving en voor vrouwen die uit de prostitutie willen stappen. Deze vrouwen worden geholpen bij Stichting De Hoop en Terwille. Steun je ons met een gift? Dankzij jouw steun kunnen kwetsbare vrouwen een nieuwe start maken!