€ 755 opgehaald

Doneer direct
100% Start Finish
€ 0
€ 750

Ik had een doel nodig om te beginnen met hardlopen. Dit leek me een prachtig initiatief. Vrouwen helpen om het roer om te gooien. Ik ren... Doneren jullie mee?

Omdat de organisatie betaald wordt van het inschrijfgeld gaat de opbrengst van jullie donaties volledig naar de kwetsbare vrouwen die het zo goed kunnen gebruiken.

Wat doen de organisatie met je donatie?

Voor vrouwen die verstrikt zijn geraakt in de onveilige wereld van de prostitutie kan het heel beangstigend en moeilijk zijn om daar uit te stappen. Terwille begeleidt in Noord-Nederland volwassen vrouwen en jongere meiden die slachtoffers van loverboys zijn geworden bij deze moeilijke en dappere stap. Van het geld dat we bij elkaar gaan rennen, gaat het grootste deel naar de opvanglocatie, waar de vrouwen een tijdlang kunnen onderduiken. Ze zijn niet meer veilig in hun eigen woonplaats, omdat iedereen uit het circuit hen daar herkent.

Girls of the Night...

Ik heb het nummer "Girls of the Night" van mijn cd opgedragen aan dit prachtige doel. Kijk op mijn actiepagina, of op youtube: Girls of the Night.

Geef deze vrouwen een veilige haven en doneer!

Doneer je 15 euro of meer, stuur me dan een appje/mail en je krijgt mijn cd gratis toegestuurd!

15/06/201811:08 uur
€ 5

Marie

Helemaal vergeten te doneren... Ik zag net je mailtje weer in mijn mailbox... Knap gedaan hoor 5 km! En wat een mooi doel!
14/04/201808:20 uur
€ 25

Parmila

Succes vandaag
14/04/201808:07 uur
€ 15

Selma

Heel veel succes, mooi initiatief! Gr selma vogel
14/04/201808:00 uur
€ 10

Anoniem

14/04/201807:25 uur
€ 5

Judith

Heel veel succes en plezier vandaag.

Vrouwen lopen voor Vrouwen is een initiatief van Stichting Vrienden van De Hoop. Met de sponsortochten (wandelen of hardlopen) komen we met elkaar in beweging voor kwetsbare vrouwen die los willen komen van hun verslaving en voor vrouwen die uit de prostitutie willen stappen. Deze vrouwen worden geholpen bij Stichting De Hoop en Terwille. Steun je ons met een gift? Dankzij jouw steun kunnen kwetsbare vrouwen een nieuwe start maken!