€ 94 opgehaald

Doneer direct
188% Start Finish
€ 0
€ 50

Mijn naam is Else Jaspers, 18 jaar uit Oldebroek. Een tijdje geleden kwam ik in de boekwinkel een folder tegen van Vrouwen Lopen Voor Vrouwen. Het was een van de weinige momenten in mijn leven waarop ik impulsief was en dacht: dát ga ik doen! Mensen helpen trekt mij en is iets wat ik van jongs af aan thuis heb meegekregen door het (zendings)werk dat mijn ouders hebben gedaan. Ik heb ontdekt dat geven net zo leuk is als krijgen, al helemaal als je daarvoor een mooie wandeling mag gaan maken door de natuur. Samen met mijn moeder ga ik dit doen. Help jij mee?

08/07/201706:57 uur
€ 25

Hans trotse vader

20/06/201714:15 uur
€ 34

Taartengeld

08/06/201709:03 uur
€ 15

Mac

06/06/201716:04 uur
€ 10

Lieke

06/06/201715:39 uur
€ 10

Berry

Zwolle - De auto-airco kon weer uit en de ramen dicht, de taarten konden in de koelkast op school. Afgelopen weekend heb ik mijn mijlpunt voor sponsorgeld ruim gehaald.  Omdat actie voeren voor sponsorgeld me leuker leek dan gewoon maar om geld vragen, heb ik afgelopen weekend taarten gebakken en verkocht op school. Eerst heb ik zowel de actie als mijn plan gepromoot in de klas en vervolgens konden medestudenten hun bestelling invullen op een lijst. Er kon gekozen worden uit appeltaart en MonChoutaart met kers of aarbei, per stukje of per taart, geleverd in handige taartdozen. Na eerst een halve dag gewerkt te hebben, heb ik zaterdag vanaf half 4  tot 's avonds laat in de keuken gestaan en de dag daarop ook nog een ochtend en avond. Tijdens het bakken leerde gelijk wat kleine snufjes van het taarten bakken en stond blij versteld toen de slagroom - die bij mij vaak niet dik wordt - helemaal perfect was gelukt. Het was leuk om te zien hoe de taarten steeds beter werden.  De actie was een bescheiden succes. Het heeft zowel tijd als geld gekost, maar het plezier en de opbrengst daarvan zijn het waard en het heeft een mooie winst geleverd. Iedereen die wat besteld heeft: bedankt!

Lees meer

Vrouwen lopen voor Vrouwen is een initiatief van Stichting Vrienden van De Hoop. Met de sponsortochten (wandelen of hardlopen) komen we met elkaar in beweging voor kwetsbare vrouwen en kinderen die hulp krijgen bij Stichting De Hoop. Want moeder en kind horen bij elkaar! Ook lopen we voor vrouwen die los willen komen van prostitutie en geholpen worden door Terwille en Bright Fame. Steun je ons met een gift? Dankzij jouw steun kunnen deze vrouwen een nieuwe start maken!