€ 335 opgehaald

Doneer direct
33% Start Finish
€ 0
€ 1.000

Hoop geven, zodat elke vrouw zich (weer) krachtig voelt!

30/09/202019:51 uur
€ 20

Ingrid

Lieve Edith, heel veel succes en veel plezier! Groetjes Ingrid
27/09/202016:08 uur
€ 50

LaCasaVerde, Ada van Tuijl

Succes vandaag samen met jouw PowerVrouwenteam Edith!!
25/09/202018:40 uur
€ 100

Anoniem

Gezondheid en weldoen horen bij elkaar. En wandelen en gezond blijven ook. Het is net zoals het horen van de woorden van Jezus: als je niet alleen hoort, maar ook dóet wat Hij zegt, bouw je je levenshuis op een veilige rots en kunnen de stormen je niet overmeesteren. Samen staan we sterk in Zijn kracht.
20/09/202009:37 uur
€ 25

Logopediepraktijk Manon Kimenai

Zet 'm op, Edith!
10/09/202018:20 uur
€ 50

Dicky

  Op zaterdag 20 juni ben je van harte welkom bij de Walk & talk in Dongen en omgeving! We starten de dag in Dongen, een plaatsje vlakbij Oosterhout, tussen Tilburg en Breda, met een bakkie, babbel en lekkers. Van daar uit maken we een prachtige wandeling van 15 km langs de Donge en door het plaatsje 's Gravenmoer. (veelal verharde paden) Tussendoor zullen we, net als vorig jaar, gezellig met elkaar een pauzemoment genieten. Eenmaal de tocht volbracht, zal er een heerlijk lunchbuffet gereed staan ;) De natuur en al die gezellige Powervrouwen zal je een en al ontspanning en zegen geven; wandel mee en maak het verschil! Over Vrouwen lopen voor VrouwenJij kunt als vrouw van betekenis zijn voor andere vrouwen! Bijvoorbeeld door mee te doen met één van de wandeltochten van Vrouwen lopen voor Vrouwen! Heerlijk wandelen door de natuur, bijvoorbeeld gezellig samen met je vriendinnen, zussen, of buurvrouw, en tegelijk omzien naar anderen: klinkt goed toch?! Je wandelt namelijk voor het goede doel: vrouwen die los willen komen van verslaving of uit de prostitutie willen stappen. Schenk jij jouw tijd om deze kwetsbare vrouwen te helpen? Dankzij jouw inzet kunnen zij een nieuwe start maken!

Lees meer

Vrouwen lopen voor Vrouwen is een initiatief van Stichting Vrienden van De Hoop. Met de sponsortochten (wandelen of hardlopen) komen we met elkaar in beweging voor kwetsbare vrouwen die los willen komen van hun verslaving en voor vrouwen die uit de prostitutie willen stappen. Deze vrouwen worden geholpen bij Stichting De Hoop en Terwille. Steun je ons met een gift? Dankzij jouw steun kunnen kwetsbare vrouwen een nieuwe start maken!