€ 1.097 opgehaald

Doneer direct
109% Start Finish
€ 0
€ 1.000

Een van de manieren waarop ik mij goed kan ontspannen is wandelen. En al een tijd heb ik het gevoel hier mee iets te moeten doen waarop ik een ander kan helpen.

In korte tijd werd ik 3 x in contact gebracht met vrouwen lopen voor vrouwen. Ik heb in mijn leven veel geluk gehad en mag in vrijheid leven. Maar er zijn ook vrouwen in Nederland die het niet zo goed hebben en in deze vrijheid mogen leven.  Bij de Hoop helpen ze vrouwen die los willen komen van verslavingen en prostitutie. Daar wil ik mij graag voor inzetten.

Op deze manier kan ik met mijn hobby iets betekenen voor anderen in mijn omgeving. Willen jullie mij helpen dit doel te behalen?

21/09/201909:41 uur
€ 10

Amber

21/09/201908:07 uur
€ 15

Anoniem

20/09/201920:39 uur
€ 10

Nancy

Goeie actie Cobi, zet m op!
20/09/201919:01 uur
€ 7,50

Anoniem

20/09/201915:31 uur
€ 5

Marcel en Angelique

Beste Allemaal, Zoals jullie misschien weten hoop ik op zaterdag 21 september een sponsortocht te gaan lopen voor vrouwen lopen voor vrouwen. Deze organisatie zet zich in voor vrouwen die los willen komen van verslaving of prostitutie. Daarvoor zoek ik sponsoren die mij willen helpen. Hoe kun je mij helpen? Ik heb vanuit mijn bedrijf Pure & Beautiful 2 pakketjes gemaakt die ik verkoop. Het eerste pakket is een set om zelf chocolade te maken met essentiele olie. Hierin zit een chocolademal, 3 proefflesjes essentiele olie, chocolade en natuurlijk het recept. Deze kun je bij mij bestellen voor 9,50 per pakketje.Het 2e pakketje zijn vogeltjes van zeep en gegeurd met sinaasappel olie. Deze kun je bestellen voor 2 euro per stuk.De totale opbrengst van deze pakketjes komt ten goede aan het doel.Wil je een van deze pakketjes kopen neem dan even contact met mij op. Je kunt mij ook sponsoren met een bedrag via de volgende link https://www.vrouwenlopenvoorvrouwen.nl/actie/cobi-van-braak Alvast heel erg bedankt!  

Lees meer

Vrouwen lopen voor Vrouwen is een initiatief van Stichting Vrienden van De Hoop. Met de sponsortochten (wandelen of hardlopen) komen we met elkaar in beweging voor kwetsbare vrouwen die los willen komen van hun verslaving en voor vrouwen die uit de prostitutie willen stappen. Deze vrouwen worden geholpen bij Stichting De Hoop en Terwille. Steun je ons met een gift? Dankzij jouw steun kunnen kwetsbare vrouwen een nieuwe start maken!