€ 50 opgehaald

Doneer direct
Nog 3 maanden te gaan Startdatum: 29-05-2021
50% Start Finish
€ 0
€ 100

Vanuit het leren kijken naar de dingen die momenteel wel kunnen, wil ik graag wandelen voor vrouwen in nood, en hen hierdoor zowel door gebed als door donaties steunen.

20/02/202122:50 uur
€ 25

Lena

Dat mijn zus zich hard maakt voor vrouwen die het minder goed getroffen hebben vind ik bewonderenswaardig. Ik steun haar daar graag in. Lets go for it big sister 😍👊
08/02/202122:17 uur
€ 25

Anoniem

Na een korte onderbreking, vanwege een blessure in mijn hiel ben ik donderdag weer opgestart met de wandeltraining, een aanpassing in mijn steunzolen en heerlijke nieuwe loopschoenen zorgen voor een betere ondersteuning tijdens het wandelen. s Morgens vroeg is echt mijn favoriet, heerlijk de natuur in, van de vogels genieten, en elke dag een groter ommetje, zo hoop ik dat het wel gaat lukken die 15 km op 29 mei  Hoe prachtig om te kunnen genieten van de vogelconserten en van het nieuwe leven wat de lente aankondigd.  

Lees meer Bekijk alle blogberichten

Vrouwen lopen voor Vrouwen is een initiatief van Stichting Vrienden van De Hoop. Met de sponsortochten (wandelen of hardlopen) komen we met elkaar in beweging voor kwetsbare vrouwen die los willen komen van hun verslaving en voor vrouwen die uit de prostitutie willen stappen. Deze vrouwen worden geholpen bij Stichting De Hoop en Terwille. Steun je ons met een gift? Dankzij jouw steun kunnen kwetsbare vrouwen een nieuwe start maken!