Aanbieding van Gezond & Weldoen

"Door mee te doen aan de sponsorwandeltocht bewijs je jezelf een dienst, want wandelen is goed voor je gezondheid." Iemand die daar alles van weet is Rosaline Ratering, oprichtster van Gezond & Weldoen en ambassadeur van Vrouwen lopen voor Vrouwen. "Goed voor jezelf zorgen én omzien naar de ander, dat is waar Gezond & Weldoen voor staat. Dat zien we op een heel mooie manier terug bij Vrouwen lopen voor Vrouwen en daarom geven we gráág onze steun!".  

 

Meewandelen met Gezond & Weldoen
Gezond & Weldoen gaat net als voorgaande jaren meewandelen met de Vrouwen lopen voor Vrouwen wandeltocht in Dordrecht. Wil je graag mee wandelen met de tocht Dordrecht op 28 mei maar heb je nog geen team? Kom bij ons..! Team Gezond & Weldoen heeft 2 groepen één voor 10 km en één voor 20 km. Wandelen en gezond leven horen bij elkaar. Moeders en kinderen horen óók bij elkaar. Daar zetten wij ons graag voor in! Je bent van harte welkom je aan te sluiten bij het team van Gezond en Weldoen. (klik op de link en vervolgens op 'Ik wil in dit team'.)

 

Nodig anderen uit om ook mee te wandelen
Via de link onderaan deze pagina kun je een flyer downloaden waarmee je anderen kunt enthousiasmeren ook mee te wandelen met het team van Gezond & Weldoen.

 

Gratis e-book 'Jonger, fitter, slanker'
Gezond & Weldoen wil deelneemsters van Vrouwen lopen voor Vrouwen helpen met training en advies. Mail je naam naar vrouwenloop@gezondenweldoen.nl en ontvang gratis het Gezond & Weldoen e-book 'Jonger, fitter, slanker - de 12 succesfactoren voor een gezond leven voor ziel, geest en lichaam'. 

 

Speciale aanbieding
Voor alle deelneemsters van Vrouwen lopen voor Vrouwen heeft Gezond & Weldoen een speciale aanbieding. Ga naar www.gezondenweldoen.nl en gebruik de code GWVROUWENLOOP2016 voor 10% korting op gezonde producten en diensten, waaronder 'Leefstijlplan natuurlijk in balans' (met personal coaching of e-coaching) en het boek 'Gezond leven volgens de richtlijnen van Daniël'. Deze actie is geldig t/m 1 juli 2016. 

 

Contact
Meer weten? Mail naar info@gezondenweldoen.nl