21 juni: Ladiesnight met Hanneke van Dam

Op donderdagavond 21 juni is er bij De Hoop een Ladiesnight. Tijdens deze gezellige en inspirerende avond spreekt Hanneke van Dam over het thema ‘Verhalen van Hoop’.

De avond begint met ruimte om gezellig koffie te drinken met wat lekkers erbij en om te shoppen bij verschillende kraampjes. Om 20:00 uur beginnen we. Eerst is het tijd voor samenzang en gebed. Daarna spreekt Hanneke van Dam over het thema 'Verhalen van Hoop'. Hanneke van Dam heeft heel wat verhalen te vertellen na de jaren die zij doorbracht onder de allerarmsten in Mongolië. Zelf zegt ze: "Ieder mens heeft hoop nodig, of het nu slecht met je gaat of als je alles op orde hebt."

 

Tijd:         Inloop vanaf 19:00 uur. Het programma start om 20:00 uur.
Locatie:  Dorp De Hoop, Provincialeweg 122, Dordrecht
Prijs:       € 10 euro per persoon. De opbrengst van deze avond komt ten goede aan de cliënten van De Hoop.
Tickets:  Kaarten zijn te bestellen via deze link: 

Aanmelden Ladiesnight

Wees er snel bij want vol = vol!

 

Over Hanneke van Dam
Hanneke van Dam voelde zich, tot haar eigen verrassing, geroepen om te gaan werken in Mongolië. In dit koude, uitgestrekte land werkte ze met mensen die verslaafd en dakloos waren. Ze schreef er een boek over: 'Op Avontuur in Mongolië. Alles opgeven en rijk worden.' Hanneke woont tegenwoordig in Engeland en geeft onder andere onderwijs over discipelschap.

 

Week van Hoop
De ladiesnight wordt gehouden tijdens de Week van Hoop. Meer informatie over alle andere activiteiten tijdens de Week van Hoop vind je hier