Welkom bij de Ladiesnight op 1 mei in Dongen!

Kom naar de Ladiesnight in Dongen! “Volledig vrij?!”. Dat is het thema van de Ladiesnight op woensdag 1 mei aanstaande. De Ladiesnight wordt georganiseerd door twee christenvrouwen Mirjam van Luijk en Edith van Zandwijk. De avond zal in het teken staan van vrouwen die geholpen worden bij De Hoop te Dordrecht. Waar hebben ze mee te maken en wat kost het om een nieuw leven te beginnen? Maar laten we ook naar onszelf kijken: in hoeverre ben ik zelf vrij of zit ik vast aan patronen, angsten, controle, etc.?


Uit een diep dal 

Marijke Koers van Vrienden van De Hoop zal op deze avond vertellen over het werk van De Hoop, specifiek gericht op vrouwen. Een oud-cliënt neemt ons mee in haar levensverhaal. Zij vertelt uit haar eigen ervaring hoe God haar vanuit een diep dal hielp haar leven te veranderen en hoe is zij vrij gekomen van alles wat haar gevangen hield. 

 

 

 

 

 

 

 Creatieve workshop 
Verder zal verbeeldend therapeut Lia van den Berg vertellen over haar werk en zal zij ook een creatieve workshop verzorgen.


Kick off Walk & Talk

Tevens is de avond een kick off voor de wandeltocht van Vrouwen lopen voor Vrouwen, die op 22 juni in Dongen plaats zal vinden. Walk & Talk; een gezellige sponsorwandeltocht ten behoeve van de vrouwen bij De Hoop. Je wandelt namelijk voor het goede doel: vrouwen die los willen komen van verslaving of uit de prostitutie willen stappen. Dankzij jouw inzet kunnen zij een nieuwe start maken!


Leuke stands

Zodra de zaal open is heb je de mogelijkheid te snuffelen bij diverse kraampjes met producten van o.a. Dee & Aa, Majestically, mooie sieraden, kaarten, tassen, handgemaakte artikelen en andere spulletjes. De opbrengst van de verkoop komt ten goede aan het werk van De Hoop. Vergeet niet contant geld mee te nemen, want je kunt bij de kraampjes niet pinnen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Welkom!
Het belooft een mooie avond te worden! Kom je ook? De toegang is vrij. Voor de bestrijding van de onkosten zal er een collecte gehouden worden. Van harte welkom! 


Ladiesnight Dongen in het kort:

Datum:      Woensdagavond 1 mei
Locatie:      De Ontmoeting. Adres: Kerkstraat 52 N te Dongen. 

19:30 uur:  Zaal open. Koffie en thee staan voor je klaar. Shopping geopend. 
20:00 uur:  Aanvang Ladiesnight

Aanmelden
Vanwege de creatieve workshop is het nodig dat je je vooraf even aanmeldt voor deze avond. Dit kun je doen door een mailtje te sturen naar Edith Zandwijk: engelinevz@hotmail.com. Dank je wel!